Thursday, July 8, 2010

kembali lagi

lamenye tak update blog ni . kesian kau wahai blogku . huhu . tujuan post nih pun pasal tak tau na buat ape kat ofis nih . actually aku baru start keje kat construction company ari rabu lepas . alar . sebelum nih aku keje kat old town white coffee terminal 2 as a waitress and cashier . benty pun pasal ta larat da na keje kat sane . seronok mmg seronok . pengalaman baru kan . tp yang ta sanggup tyme na opening ngn closing tuh . pehh . tanak pnt plakk en . dengan gaji RM4 1jam aku rase ta berbaloi . so aku amk keputusan benty jek . alhamdulillah keje yang baru ni nmpk oke . tapy tak tau larh dugaan akan dtg cmne kn . kdg duk sorg2 terkenang mbe2 aku tyme kat pd dulu . ape la cite dorg skg kn . yang dkt2 nih ade la jugak contact . rendu seyh na g kelas jalan kaki dengan kaki melecet2 pki hill . g beli nasik bungkus kat kdi kak long . buat asaimen same2 . stady same2 . mum char kueh tiau ngn mee hun sup kat kdi lorong 4 . masak ngn nenek acha . sume larh . hmm . i miss dat moment guys . plzz keep in touch ya . lurv u all .

3 comments:

fadh said...

wah da dpt jadi secretary a ni ea ? congratz dear !

huNny said...

ish . belum lagi lar dear .

company nih tala besa mane .

so tade lar spesifik sgt .

kire eiyfa handle bahagian admin larh .

bese2 jek . ;))

achasishomel said...

lor. smpai hati. nenek kau pangil aku?
ceh ! pantang maut seblom ajal ! hahaha.
thanx dear. rendu kau jugak duh.